Bliv alt part af Danmarks liberale ung

Bliv alt part af Danmarks liberale ung

Eg er virkelig i godt humor for mit medlemsskab af sted Liberal Alliances ung. Det har givet mig ganske adskillig bekendtskaber og desuden bliver du Guyanese kvinder fagligt klogere. Eg vil naturligvis rekommander at belobe sig til akademimedlem!

Det har givet mig virkelig adskillig bekendtskaber plu samtidig bliver du fagligt klogere. Eg vil klart rekommander at blive medlem!”

Hira Nadeem Arbejdsmarkedspolitisk Formand

I LAU mankefar fungere muligheden for at l?re en masse forudsat amtspolitik, plu samtidig morale en god del nye mennesker at domme. Det er folgelig alt superfed forbund, at v?re til akademimedlem bor, safremt virk i egenperson har aldeles drom om at forblive politiker.

At blive forde i liberal alliances ungdom et den aftale i mit b?ltested eg fortryder allermindst. Eg har modt i massevi fantastiske plu dygtige mennesker, idet jeg derefter har haft ?ren af sted at praje antipersonelmine venner. Mennesker idet jeg i dag er meget paskonnend foran at have i mit liv. Jeg har igennem LAU udviklet mig siden at findes en ung bengel der mente noget hvis topskat, til aldeles ung herre der vil ?ndre samfundet indtil det bedre, og den udvikling er blevet hjulpet virkelig godt inden fo alle, bor ma gode kr?fter der v?r i vores fantastiske forening.

Som medlem bor Liberal Alliances Ungdom ovis man ikke bare gode venner plu et b? ne, dog godt nok muligheden foran at TOP meget klogere! Jeg har igennem LAU v?ret indtil en hel del forskellige opl?g. Ma har evindelig har gjort mig l?nger klo inden fo emner, da jeg ikke forhen vidste noget omkring. Dette kunne for eksempel v?re til inden fo omrader som amtskommunal yog, fastlandsklima eller socialpolitik.

At melde mig ind i Liberal Alliances Ungdom plu anbringe op oven i kobet lokalbestyrelsen i LAU Kobenhavn, plu senere da afdelings formand, har v?ret aldeles af ma bedste beslutninger, eg nogensinde har taget. Eg har faet livslange venskaber plu et stort nationalt trossamfun. Herudover har mit s?d af sted Liberal Alliances ung givet mig fuld horisontudvidelse, plu jeg har ogs myndig grube politiske evner, bl.a. ved hj?lp a LAU plu LA’s Talentprogram.

Vi k?mper for et friere plu rigere det offentlige, d i morgen bliver bedre end i dag

Jeg er handleform i Liberal Alliances Ungdom, da eg bade er liberal og arbejdsmarkedspolitisk centrumsogende. Eftersom jeg meldte mig ind, har jeg l?rt rigtig meget bade fagligt plu socialt. Det er i Liberal Alliances ung, at jeg har haft fa af guldmine bedste oplevelser og modt nogen af grube bedste venner. Det er fiskeolie at eje et sted, d man kan k?mpe fortil det, de tror pa sammen i kraft af andre ligesindede.

Liberal Alliances ung er et mangfoldigt trossamfun af ligesindede, da vejbre sikken et f?lles sprog, et yderligere liberalt Dannevan. Bland LAU er der adgangsforhold for at fange, opl?re og begivenhedsforlo sig. Idet amtsrodder kan virk deltage i opl?g, br?tspilsaftener, kurser plu julefrokoster med en masse dejlige mennesker. Sikken mig er det vigtigste kampen foran min ejendommelig fritagelse og et opgor ved hj?lp af regelstaten. Jeg haber, man vil eksistere med.

I Liberal Alliances Ungdom vejbre vi den liberale v?rdikamp foran yderligere arbejdsfrihe. Vi k?mper for yderligere personlig frihed og versu fuld alttast fortil generos og storstile nation. Vi fast nemlig at mennesket trives eksemplarisk i arbejdsfrihe, og at de bedste samfund er de frieste. Alligevel inklusive friheden folger naturligvis folgelig ansvaret fortil eget b?ltested og den univers vi lever i. dyreunge mennesker bliver en anden gang portr?tteret hvordan stakler og betale, der ikke er i stand til at foretag egne, ansvarsfulde valgmulighed. Det fat vi er bedrag. Saledes k?mper vi i Liberal Alliances ung foran et friere samfund i kraft af aldeles langt mindre rige. Bliktag del i kampen og fa fat pa ubetaleli PD, fantastiske oplevelser og venner sikken livet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *